BABY-SAFE i-SIZE

i-Size veiligheid zonder compromissen voor jouw opgroeiende baby
BABY-SAFE i-SIZE is ons eerste baby-autostoeltje dat voldoet aan de nieuwe richtlijn voor kinderautostoelen ECE R129 (i-Size). Het autostoeltje biedt veiligheid en comfort voor pasgeboren baby’s tot 15 maanden. Het stoeltje beschermt jouw kind en is verstelbaar naarmate het kind groeit en ontwikkelt tot een lengte van 83 cm.

Geschiktheid


Baby Peuter Kind

i-Size (ECE R129)

40 cm - 83 cm

Geboorte - 13 kg

Geboorte - 15 maanden

KVALITETSSTANDARDER


  • Made in Germany

PRIJZEN


BLIKVANGERS VAN HET PRODUCT

RUIMTE OM TE GROEIEN – GESCHIKT VANAF DE GEBOORTE TOT 15 MAANDEN

BABY-SAFE i-SIZE is ontworpen om te voldoen aan de nieuwe richtlijn voor autostoeltjes ECE R129 (i-Size) en is geschikt voor pasgeborenen tot 15 maanden oud, dus tot jouw kind 83 cm lang is. Het baby-autostoeltje komt met een zitverkleiner voor pasgeborenen die extra ondersteuning biedt en bij een botsing de kracht van de impact helpt opvangen. Naarmate jouw kind groeit kan de zitverkleiner worden verwijderd en kan de hoofdsteun worden versteld om meer ruimte te bieden.

Highlight Flexible Space BABY SAFE i SIZE 1140x500px 72dpi

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE VOOR EEN VLAKKE LIGPOSITIE BIEDT VEILIGHEID EN COMFORT

Wij begrijpen hoe lastig het is om te beslissen wat de beste ligpositie voor jouw kind is wanneer het gaat om reizen in de auto met een pasgeboren baby. Een plattere ligpositie is beter omdat de spieren van een kleine baby nog niet voldoende zijn ontwikkeld, terwijl een iets rechtere zitpositie veiliger is in het geval van een botsing. De BABY-SAFE i-SIZE met onze gepatenteerde technologie voor vlak liggen biedt een eenvoudige oplossing: door de hoogte van de hoofdsteun te verstellen, pas je tevens de ligpositie aan. In sommige auto’s bereik je een nog betere ligpositie voor jouw baby door het baby-autostoeltje met de BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE te gebruiken.

Highlight Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

GEMOEDSRUST VOOR JOUW BABY’S EERSTE AUTORITTEN

Kinderen en met name pasgeborenen zijn de kwetsbaarste passagiers in de auto en moeten tegen elke mogelijke impact worden beschermd. Wij richten ons daarom uitsluitend op het ontwikkelen, testen, verbeteren en produceren van kinderautostoelen, het handhaven van de hoogst mogelijke veiligheidsnormen en wij overtreffen de strikte testvereisten voor de nieuwe veiligheidsrichtlijn voor kinderautostoelen (ECE R129). Met de aanschaf van de BABY-SAFE i-SIZE koop je eigenlijk ons onderzoek en onze inzet voor de veiligheid van jouw kind, zodat je in alle gemoedsrust van elke reis met jouw kind kunt genieten.

Hightlight  Best in class BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

INSTALLATIE

INSTALLATIE-OPTIES


on base no rebound bar vehicle list 20x20 new aw

Baby-autostoeltje op base

Op die momenten wanneer jouw baby in een diepe slaap is en je het kind zonder het te storen in of uit de auto wilt nemen, zul je onze base voor het baby-autostoeltje pas werkelijk waarderen. Je kunt het baby-autostoeltje eenvoudig met één klik bevestigen of verwijderen van de base die in die auto is geïnstalleerd, zonder gedoe en zonder je baby te storen.

Onze i-Size autostoeltjes zijn te gebruiken met alle i-Size-goedgekeurde zitposities. Kijk daarom in de gebruikshandleiding van de auto voor de i-Size-goedgekeurde zitposities in uw auto.

Onze i-Size autostoeltjes zijn te gebruiken met alle i-Size-goedgekeurde zitposities. Kijk daarom in de gebruikshandleiding van de auto voor de i-Size-goedgekeurde zitposities in uw auto.

belted 20x20 new aw

Met gordel

Britax biedt meer flexibiliteit met de mogelijkheid om de autostoel met de eigen geïntegreerde driepuntsgordel van de auto te installeren. Dit is handig als de autostoel in andere auto’s zal worden gebruikt die mogelijk niet uitgerust zijn met ISOFIX. De gordelgeleiders aan de autostoel helpen om de stoel op de juiste manier te installeren.

Kijk in de gebruikshandleiding van de auto voor geschikte zitplaatsen en vraag uw plaatselijke dealer voor een proefinstallatie in uw auto (vraag s.v.p. om een medewerker die door Britax opgeleid is) voordat u het autostoeltje aanschaft.

RIJRICHTING


Naar achteren gerichte installatie

40 cm - 83 cm


Travel System

EUME1094EU Travel System Base 1500x500px

Geschikt voor een kinderwagen


Op drukke dagen als je samen met jouw baby erop uit bent met de auto, verloopt de dag een stuk soepeler als je het baby-autostoeltje op een kinderwagen kunt plaatsen. Neem het baby-autostoeltje met jouw baby uit de auto en klik het veilig vast op de kinderwagen – en weg ben je.

Alle Britax Römer baby-autostoeltjes kunnen op elke Britax kinderwagen worden bevestigd met onze CLICK & GO®-adapters. Ze zijn bovendien compatibel met de kinderwagens van andere toonaangevende merken.

Geschikt voor een base


Op die momenten wanneer jouw baby in een diepe slaap is en je het kind zonder het te storen in of uit de auto wilt nemen, zul je onze base voor het baby-autostoeltje pas werkelijk waarderen. Je kunt het baby-autostoeltje eenvoudig met één klik bevestigen of verwijderen van de base die in die auto is geïnstalleerd, zonder gedoe en zonder je baby te storen.

PRODUCTKENMERKEN

Zitverkleiner voor pasgeborene
Features Newborn Insert BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Speciaal ontworpen om kleine baby’s extra steun te geven. De meegeleverde zitverkleiner voor pasgeboren baby’s met verwijderbare, impact-absorberende schuimkussentjes verkleint de ruimte om het kind en biedt extra comfort.

Ongeëvenaarde Side Impact Cushion Technology (SICT)
Features SICT BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Onze verbeterde SICT zorgt voor de beste bescherming in het geval van een zijwaartse botsing. Het werkt in twee stappen. Het duwt jouw kind in een gecontroleerde beweging in de tegenovergestelde richting van de impact en vervormt dan om de kracht die op het kind wordt uitgeoefend te absorberen. Voor optimale bescherming kun je de SICT eenvoudig aanpassen en instellen aan de zijkant van het autostoeltje die het dichtst bij de deur is.

Technologie voor een vlakke ligpositie
Features Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px

Zorgt voor een comfortabelere en meer ergonomische ligpositie voor pasgeboren baby’s. Dankzij ons gepatenteerde integrale lig-/zitstandmechanisme kun je instellen hoe vlak de ligstand van het stoeltje is aan de hand van de lengte van jouw kind. De stand verandert automatisch door het verstellen van de hoofdsteun om meer ruimte te bieden voor het opgroeiende kind. Door het verstellen van de hoofdsteun worden de schoudergordels ook automatisch aangepast.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun en gordel
Features Adjustable headrest harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van jouw kind. Controleer voordat je jouw kind in de gordel bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat - net boven de schouders van het kind.

Zonnekap
Features Sun Canopy BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

De zonnekap (beschermingsfactor 50+) beschermt jouw kind tegen zon en wind, zowel in de auto als op de kinderwagen. De bevestigingspunten bevinden zich aan de zijkanten van de draagbeugel, zodat je het baby-autostoeltje gemakkelijk met zonnekap kunt dragen.

Vijfpuntsgordel
Features 5 point harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen, omdat het je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel houdt. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt vastgeklikt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Eenvoudig los te maken met CLICK & GO®-adapters
Features Easy release BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Het baby-autostoeltje is eenvoudig van de base of kinderwagen los te maken, zodat je als ouder in een ergonomische, rechte houding blijft bij het optillen van het stoeltje. Gebruik de hendel aan de achterkant van het baby-autostoeltje om het stoeltje van de base of de kinderwagen te ontgrendelen en met gemak eraf te tillen.

Verstelbare draagbeugel
Adjustable Handle BABY SAFE i SIZE 1180x830px

De verstelbare draagbeugel kan gemakkelijk naar achteren worden gezet om jouw kind in het baby-autostoeltje te plaatsen. Druk de knoppen aan beide kanten van de beugel in om deze te ontgrendelen en te verzetten. Wanneer het stoeltje op de grond staat, raden wij aan de beugel volledig naar achteren te klappen om schommelen te voorkomen.

SPECIFICATIES

Montagu Montagu

GEWICHT & AFMETINGEN


H x B x D
58 x 44 x 67 cm

Gewicht
4.8 kg

Keurmerken


i-Size (ECE R129)

PAST
HET IN
JE AUTO?

FIT FINDER®

PAST HET IN JE AUTO?
Niet elke stoel past in elke auto. Selecteer je auto om te zien of de BABY-SAFE i-SIZE past, om er zeker van te zijn dat je de juiste stoel koos