EVOLVA 1-2-3 SL SICT

GROEP 1/2/3 9 kg - 36 kg (9 maanden - 12 jaren)
  • 9 kg - 36 kg

Geavanceerde kenmerken en flexibiliteit
De EVOLVA-serie is al meer dan 10 jaar populair bij ouders. De laatste in de serie, de EVOLVA 1-2-3 SL SICT, biedt geavanceerde veiligheidsprestaties in combinatie met een stijlvol design. De verbeterde Side Impact Cushion Technology (SICT) minimaliseert de kracht van de impact bij een zijwaartse botsing en met de Soft-Latch ISOFIX-installatie wordt de stoel rechtstreeks aan de auto bevestigd. De autostoel is geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot 36 kg en kan in de meeste auto’s worden geïnstalleerd - met of zonder ISOFIX.

KLEUR: WINE ROSEBLIKVANGERS VAN HET PRODUCT

1 Highlight New Evolva EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Ny EVOLVA – bedre end nogen sinde

Vores årelange forskning og testning har bidraget til at gøre EVOLVA-serien populær hos forældre i mere end 10 år. Den nye EVOLVA 1-2-3 SL SICT leveres med Soft-Latch ISOFIX-monteringssystemet, der forbinder sædet direkte til bilen, hvilket giver fremragende sikkerhed. Den omfatter også vores SI pudeteknologi til sidekollision (SICT), som minimerer en kollisions påvirkning af dit barn i tilfælde af en sidekollision. Betrækkets nye design giver et førsteklasses look, og det bløde materiale på hovedstøtten og specialskulderpolstringen garanterer, at dit barn har det ekstra behageligt. Alt taget i betragtning giver det årevis af komfort og sikkerhed på vejen.

2 Highlight 2 in 1 solution EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Egnet fra 9 kg til 36 kg

EVOLVA 1-2-3 SL SICT vokser med dit barn, da den kan bruges til børn fra 9 kg til 36 kg. Dette gør den til den eneste autostol, du får brug for efter baby autostolen. Mens den lille vokser, kan du let skifte fra at bruge den integrerede sele (op til 18 kg) til bilens 3-punktssele (op til 36 kg) til fastgørelse af barnet i sædet.

3 Highlight usability EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Fleksibel brug i de fleste biler

I årenes løb vil du sikkert komme ud for at skulle flytte dit barns autostol over i en anden bil. Det er meget let at gøre med EVOLVA 1-2-3 SL SICT, da den er let og nemt kan monteres sikkert i de fleste biler, enten med ISOFIX og bilens 3-punktssele eller med 3-punktsselen alene. Begge monteringsmuligheder giver i kombination med vores SI pudeteknologi til sidekollision (patentanmeldt) dig den fleksibilitet og sikkerhed, du har brug for som forælder på vejen.


PRODUCTKENMERKEN

SICT EVOLVA 1-2-3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Ongeëvenaarde Side Impact Cushion Technology (SICT)
Onze verbeterde SICT zorgt voor de beste bescherming in het geval van een zijwaartse botsing. Het werkt in twee stappen. Het duwt jouw kind in een gecontroleerde beweging in de tegenovergestelde richting van de impact en vervormt dan om de kracht die op het kind wordt uitgeoefend te absorberen. Voor optimale bescherming kun je de SICT eenvoudig aanpassen en instellen aan de zijkant van het autostoeltje die het dichtst bij de deur is.

Feature02 Click Safe EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Hoorbaar CLICK & SAFE®-gordelsysteem
Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste balans te vinden tussen te strak en te los wanneer je een kind in een vijfpuntsgordel vastzet. Daarom hebben we het CLICK & SAFE® -systeem ontwikkeld zodat ouders weten wanneer het kind juist met de gordel is vastgezet. Als je de vijfpuntsgordel bij het uiteinde aantrekt, hoor je een klik wanneer de gordel tot de juiste spanning is aangetrokken.

Feature03 Highback Booster EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Zitverhoger met rugleuning biedt bescherming
De zitverhoger met rugleuning beschermt jouw kind op 3 manieren: de zitkuip beschermt het kind van hoofd tot heup, met name bij een zijwaartse impact, de bovenste en onderste gordelgeleiders zorgen dat de veiligheidsgordel op de juiste plaats blijft en de gevoerde hoofdsteun zorgt voor veiligheid en comfort voor het hoofd en de nek van het kind.

Feature04 Performance Chest PadsEVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Hoogwaardige borstkussentjes
Onze hoogwaardige borstkussentjes zijn comfortabel en verminderen de voorwaartse beweging van je kind bij een frontale botsing waarbij extra gelet is op de kwetsbare nek van een kind. Ze helpen ook bij een evenrediger verdeling van de krachten bij een frontale impact over de schouders en borst van een kind.

Feature05 Recline Position EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

In meerdere standen verstelbare stoel voor alle leeftijden
De ligstand is een comfortabele slaapstand voor het kind. Stel de hellingshoek van de autostoel af voordat je de stoel in de auto bevestigt.

Feature06 Adj Headrest 2 3 EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun
De eenvoudig verstelbare hoofdsteun is speciaal voor oudere kinderen ontworpen bij gebruik van een driepuntsgordel om ze in de autostoel vast te zetten. De hoofdsteun kan eenvoudig met één hand op de juiste positie worden ingesteld, net boven de schouders van het kind - zelfs wanneer het kind in de stoel zit.

Feature07 5 point harness EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Vijfpuntsgordel
Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen, omdat het je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel houdt. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de shouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt aangegespt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Feature08 Adj headrest harness EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun en gordel
De gevoerde hoofdsteun en gordel kunnen eenvoudig met één hand worden versteld al naar gelang de lengte van het kind. Controleer voordat je de stoel in de auto bevestigt of de hoofdsteun in de juiste stand staat – net boven de schouders van het kind.

Feature09 Quick remove cover EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Snel afneembare bekleding
In de auto kan het onderweg behoorlijk vies worden. Kinderen morsen eten en drinken en kunnen wagenziek zijn. Daarom hebben wij een stoelbekleding ontworpen die wasbaar is in de wasmachine en eenvoudig kan worden verwijderd zonder de vijfpuntsgordel te hoeven verwijderen. Alles is zo schoongemaakt en weer te gebruiken.

SPECIFICATIES

INSTALLATIE

  • Voorwaarts gerichte installatie 9 kg - 36 kg

GEWICHT & AFMETINGEN

H x B x D

61 - 86 x 51 x 48 cm

Gewicht

8.6 kg

KVALITETSSTANDARDER

  • Made in Britain

PAST HET IN JE AUTO?

Niet elke stoel past in elke auto. Selecteer je auto om te zien of de EVOLVA 1-2-3 SL SICT past, om er zeker van te zijn dat je de juiste stoel koos