PRODUCT UIT DE HANDEL

Dit product werd uit de handel genomen op 24 november 2017.

Het werd vervangen door de TRIFIX² i-SIZE.


TRIFIX i-SIZE

Rondom bescherming voor uw kleintje
De TRIFIX i-SIZE is speciaal gemaakt voor kinderen van 76-105 cm lang, waardoor dit het ideale vervolg op elk baby-autostoeltje is. Dankzij de geïntegreerde ISOFIX-aansluitingen en Top Tether is het zitje eenvoudig en veilig te installeren, en door het geoptimaliseerde zitgedeelte is er genoeg ruimte voor een opgroeiend kind van 15 maanden tot ca. 4 jaar. En door de unieke, geavanceerde veiligheidskenmerken kunt u er gerust op zijn dat uw kind goed beschermd is.

Kleur MOONLIGHT BLUE

Geschiktheid


Baby Peuter Kind

i-Size (ECE R129)

76 cm - 105 cm

8 kg - 22 kg

15 maanden - 4 jaren

KVALITETSSTANDARDER


  • Made in Germany

BLIKVANGERS VAN HET PRODUCT

Veiligheid rondom

Wanneer uw baby een peuter is geworden zijn de behoeftes misschien veranderd, maar de noodzaak om beschermd te worden blijft hetzelfde. Daarom biedt onze TRIFIX i-SIZE rondom bescherming voor uw kleintje. Dankzij de grote, gevoerde zijvleugels met SICT inside en de V-vormige hoofdsteun is uw kind goed beschermd in het geval van een zijwaartse botsing, terwijl het gepatenteerde ISOFIX-antikantelsysteem en de Top Tether met “rip stitch”-technologie uw kind beschermen in het geval van een frontale botsing.

HIGHLIGHT TRIFIX i SIZE 1 1180x830px 72dpi

HIGHLIGHT TRIFIX i SIZE 2 1180x830px 72dpi

Eenvoudig te installeren dankzij geïntegreerde ISOFIX en Top Tether

Dankzij ISOFIX en Top Tether is de TRIFIX i-SIZE niet alleen eenvoudig te installeren, maar er is ook nog eens meer beenruimte in uw auto. De ISOFIX-aansluitingen zijn geïntegreerd in de base van het autostoeltje en bieden optimale bescherming. Verder is het niet nodig de installatie te veranderen tijdens het gebruik van het stoeltje. Aangezien de TRIFIX i-SIZE gebruikt kan worden op alle i-Size-zitplaatsen en op alle autostoelen met ISOFIX en Top Tether-bevestigingspunten, is dit stoeltje geschikt voor een breed scala aan verschillende auto’s. En omdat de ISOFIX-aansluitingen in de base van het autostoeltje zijn geïntegreerd, kan de base van het babystoeltje gebruikt worden als er broertjes of zusjes bij komen.


Verstelbare V-vormige hoofdsteun en 5-puntsgordel

TRIFIX i-SIZE is speciaal ontworpen voor de groeiende behoeftes van kinderen die tussen de 76 cm en 105 cm lang zijn. Onze nieuwe V-vormige hoofdsteun is ontworpen om in het geval van een zijwaartse botsing de bewegingen van het hoofd van uw kind te beperken. Daarnaast wordt de 5-puntsgordel automatisch aangepast als u de hoogte van de hoofdsteun versteld, waardoor de gordel altijd op de juiste hoogte zit en uw kind veilig in de beschermende kuip van de autostoel zal houden.

HIGHLIGHT TRIFIX i SIZE 3 1180x830px 72dpi

INSTALLATIE

INSTALLATIE-OPTIES


i Size Logo

i-Size

Een autostoel 100% veilig bevestigen kan lastig zijn omdat elke auto anders is. Daarom heeft Britax ISOFIX mede-ontwikkeld, een standaardsysteem van bevestigingspunten waarmee vrijwel alle auto’s zijn ingericht. Het ISOFIX-systeem zorgt voor een veilige, stabiele verbinding tussen de autostoel van het kind en de auto. Dit verkleint de kans op fouten elke keer dat jij, of een grootouder of vriend, de autostoel in jouw auto of in een andere auto moet bevestigen.

Specifieke vereisten voor TRIFIX i-SIZE – een veilige installatie is compleet met het gebruik van Top Tether voor optimale stabiliteit.

Onze i-Size autostoeltjes zijn te gebruiken met alle i-Size-goedgekeurde zitposities. Kijk daarom in de gebruikshandleiding van de auto voor de i-Size-goedgekeurde zitposities in uw auto.

top tether 20x20 new aw

ISOFIX met Top Tether

Een autostoel 100% veilig bevestigen kan lastig zijn omdat elke auto anders is. Daarom heeft Britax ISOFIX mede-ontwikkeld, een standaardsysteem van bevestigingspunten waarmee vrijwel alle auto’s zijn ingericht. Het ISOFIX-systeem zorgt voor een veilige, stabiele verbinding tussen de autostoel van het kind en de auto. Dit verkleint de kans op fouten elke keer dat jij, of een grootouder of vriend, de autostoel in jouw auto of in een andere auto moet bevestigen.

Specifieke vereisten voor TRIFIX i-SIZE – een veilige installatie is compleet met het gebruik van Top Tether voor optimale stabiliteit.

Kijk in de gebruikshandleiding van de auto om te zien waar de verankeringspunten voor ISOFIX en Top Tether zitten en vraag een locale dealer voor een test installatie in uw auto (vraag s.v.p. om een medewerker die door Britax opgeleid is) voordat u het autostoeltje aanschaft.

RIJRICHTING


Voorwaarts gerichte installatie

76 cm - 105 cm


PRODUCTKENMERKEN

De allerbeste zijwaartse botsbescherming
01 FEATURE SICT inside TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

De geïntegreerde SICT inside biedt uw kind de allerbeste bescherming in het geval van een zijwaartse botsing. SICT inside houdt schermt uw kind weg van de impact en absorbeert tegelijkertijd de energie van de botsing. En u hoeft er niets voor aan te passen of in te stellen – SICT inside staat altijd klaar voor wanneer u het nodig heeft.

Het Britax Römer antikantelsysteem
Feature07 Pivot Link ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Bij een botsing geleidt het antikantelsysteem de kracht van de impact eerst neerwaarts in de autostoel, en daarna in mindere mate voorwaarts, waardoor het risico op nek en hoofdletsel aanzienlijk kleiner is.

Top Tether
03 FEATURE Top Tether TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

Met zijn dubbele verankeringspunten zorgt de V-Tether voor nog meer stabiliteit en veiligheid voor uw kind dan een zitje met gewone top tethers. Onze V-Tether voorkomt dat het zitje gaat draaien en vermindert de voorwaartse beweging van een kind in het geval van een aanrijding. Verder is het unieke stikselpatroon ontworpen om stapsgewijs te scheuren waardoor de kracht van een frontale botsing geabsorbeerd wordt.

V-vormige hoofdsteun
04 FEATURE V shaped headrest TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

Onze nieuwe V-vormige hoofdsteun is speciaal ontworpen om in het geval van een zijwaartse botsing de bewegingen van het hoofd van uw kind te beperken, en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden. Daarnaast kunt u de hoofdsteun en de gordel eenvoudig aan de voorkant aanpassen aan de lengte van uw kind.

Diepe, beschermende zijsteunen
05 FEATURE SideWings TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

De zachte, gevoerde zijsteunen fungeren als een beschermende cocon die de krachten van een zijwaartse impact opvangen en het risico op letsel voor je kind verminderen.

Vijfpuntsgordel
06 FEATURE 5 Point Harness EVOLVA 1 2 3 1180x830px 72dpi

Een vijfpuntsgordel is volgens ons de veiligste manier om je kind in een autostoel te bevestigen, omdat het je kind veilig en stevig in de beschermende kuip van de autostoel houdt. In het geval van een botsing worden de krachten van de impact over 5 punten verdeeld, twee bij de schouders, twee bij de heupen en een waar de gordel tussen de benen wordt vastgeklikt. Je kind wordt zo vanuit alle richtingen beschermd tegen een impact.

Zachte hoogwaardige borstkussentjes van neopreen
07 FEATURE Neoprene Chest Pads TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

Onze nieuwe, hoogwaardige borstkussentjes van neopreen passen comfortabel op de borstkas van uw kind. Deze kussentjes beperken de bewegingen van uw kind in het geval van een botsing, en maken het dragen van de 5-puntsgordel nog comfortabeler. Daarnaast kunt u de kussentjes eenvoudig verwijderen om ze schoon te maken.

In meerdere standen verstelbaar
08 FEATURE Multi recline KING II LS 1180x830px 72dpi

Het is cruciaal dat uw kind comfortabel onderweg kan zijn. Daarom is dit zitje ontworpen met vier posities die u eenvoudig kunt verstellen – dit garandeert een stressvrije reis met een blij kind.

SPECIFICATIES

Montagu Montagu

GEWICHT & AFMETINGEN


H x B x D
65 x 45 x 54 cm

Gewicht
10.5 kg

Keurmerken


i-Size (ECE R129)

PAST
HET IN
JE AUTO?

FIT FINDER®

PAST HET IN JE AUTO?
Niet elke stoel past in elke auto. Selecteer je auto om te zien of de TRIFIX i-SIZE past, om er zeker van te zijn dat je de juiste stoel koos

Servicecentrum