ELK AVONTUUR BEGINT MET HET JUISTE AUTOSTOELTJE

De geboorte van uw kind is een spannend avontuur voor u en uw baby. Dan is het goed om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kind gedurende de levensreis. Leun rustig achterover en zie hoe wij uw kind tijdens dit avontuur kunnen beschermen.

In onze BABY-SAFE i-SIZE zal uw pasgeborene vanaf het eerste moment helemaal veilig en beschermd zijn. Het baby-autostoeltje voldoet niet alleen aan de nieuwste veiligheidsregels (i-Size), maar is ook zo ontwikkeld dat het met uw kindje meegroeit. Hierdoor is uw baby verzekerd van de hoogste veiligheid en het meeste comfort, van de geboorte tot een leeftijd van 15 maanden.

Productbanner 1440x830px 1

DE BESTE METGEZELLEN VOOR EEN VEILIGE EN ONTSPANNEN REIS

Schakel soepel tussen auto en wandelwagen met ons flexibele CLICK & GO®-systeem

ALTIJD VEILIG EN EENVOUDIG TE INSTALLEREN

De reis door het dagelijks leven zit vaak vol met de grootste avonturen. Maar u hoeft zich nooit zorgen te maken over het installeren van uw nieuwe baby-autostoeltje. Als een i-Size-product kunnen de BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE en de BABY-SAFE i-SIZE BASE snel en veilig in alle i-Size-auto’s geïnstalleerd worden, en in bijna alle auto’s die ISOFIX hebben. U kunt dus ontspannen met uw baby op reis. Zodra de base geïnstalleerd is kan het stoeltje met slechts één klik in de auto bevestigd worden.

Omdat alle auto’s anders zijn, hebben wij een base ontwikkeld die op allerlei verschillende achterbanken past waardoor u zeker weet dat de BABY-SAFE i-SIZE altijd in de veiligste en meest comfortabele stand voor uw kind staat.

BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE
BABY-SAFE i-SIZE BASE
Base 1180x830px 1
Travel System 1180x830px 1

MET ÉÉN KLIK VAN DE WANDELWAGEN NAAR DE AUTO

Reisjes als dit kunnen heel opwindend zijn. Zo opwindend zelfs dat uw baby een dutje zal moeten doen om alle nieuwe indrukken te verwerken.

Om te voorkomen dat u uw kindje steeds wakker moet maken, is de BABY-SAFE i-SIZE zo ontwikkeld dat het dankzij het CLICK & GO®-systeem gemakkelijk uit de base getild kan worden. Daarna kunt u het zitje op elke Britax-wandelwagen en op vele wagens van andere fabrikanten klikken.

Britax wandelwagens
Wandelwagens van andere fabrikanten

Wat is i-Size?

i-Size is een onderdeel van de nieuwe EU-veiligheidswetgeving ECE R129. Deze verordening beschrijft wat veilig vervoer van kinderen in auto’s in moet houden. Bekijk ons filmpje om alles te weten te komen wat u als ouder over i-Size moet weten.

Wij beschouwen zulke wettelijke voorschriften als de minimale vereiste voor de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Met onze innovatieve technologieën en vergaande veiligheidsprincipes gaan wij veel verder dan de wet vraagt en maken wij uw onbegrensde leven mogelijk.