VEILIGHEIDSPRINCIPES

page header safety principles

Wij zijn van mening dat alle ouders hun gezinsleven zonder beperkingen moeten kunnen leiden. En wij geloven dat vrijheid begint bij veiligheid. Dat is de reden waarom alles wat we doen, opgebouwd is rond onze drie Veiligheidsprincipes.

Ze stimuleren ons om voortdurend belemmeringen voor de gezinsvrijheid te identificeren en te overwinnen. Ze doen ons steeds op zoek gaan naar hogere normen en slimmere oplossingen. Ze herinneren er ons constant aan waarom we doen wat we doen.

page-lifestyle-carseatboy

Veiliger. Eenvoudiger. Voor elk kind.

Veiliger betekent dat we er voortdurend naar streven om nieuwe normen te bepalen, en niet alleen willen voldoen aan de normen die al bestaan – door voortdurend onderzoek, innovatie en investeringen willen we een positief verschil maken. Veiliger is onze belofte aan gezinnen over de hele wereld.

Eenvoudiger betekent dat we begrijpen wat belangrijk is, het opnemen tegen complexiteit en elk product zo ontwerpen dat het opgewassen is tegen de realiteit van het hectische gezinsleven. Eenvoudiger is onze missie om ouders het nodige vertrouwen te geven om hun leven ten volle te leven.

Voor elk kind betekent dat ons aanbod aangestuurd wordt door de uiteenlopende levensstijlen, de vele verschillende leeftijden en de veranderende behoeften van hedendaagse gezinnen – en niet door winst of verlies. Voor elk kind is waar wij naar streven – grensoverschrijdende veiligheid die voor iedereen toegankelijk is.