BRITAX GO BIG

Geboorte - 17 kg | 3 jaren


Meer vrijheid en comfort voor GROTE avonturen
Als ouder moet je soms met de stroom meegaan. Met de BRITAX GO BIG ben je elke dag op alles voorbereid, zowel voor het navigeren door het drukke stadscentrum als voor een avontuurlijke wandeling in de natuur. Nieuwe veelzijdige kenmerken voor GROOT comfort - met dezelfde eersteklas prestaties en gebruiksgemak van de bekroonde GO-serie.


BLIKVANGERS VAN HET PRODUCT

01 Key Benefit GO Family 1920x930px

Nieuwe voorzieningen, dezelfde fantastische functionaliteit

Deze laatste aanwinst in de GO-familie komt met alle fantastische details van een BRITAX GO: eenvoudig in te klappen, voorwaarts en achterwaarts gericht zitje en een hogere positie van de reiswieg zodat je baby dichterbij jou blijft. Gloednieuwe kenmerken zijn de grotere voorwielen en een volledig vlak zitje voor pasgeboren baby’s. In welke positie je kind ook wil rijden, je bent verzekerd van een comfortabele rit.

02 Key Benefit All Terrain 1180x830px 3

Geschikt voor elke ondergrond

Met de BRITAX GO BIG kun je op elk moment met je kind op avontuur op alle terreinen, met comfort en gemak. De grotere voorwielen zijn heel handig in stad en land en de superieure centrale vering zorgt voor een soepele rit over elke hobbelweg die je tegenkomt.

01 Key Benefit Versatility 1180x830px

Verschillende opties voor een veelzijdige levensstijl

Met de BRITAX GO BIG kan je de kinderwagen aanpassen om deze nog comfortabeler te maken voor je pasgeboren baby. Onze veelzijdige travel-systemopties omvatten een achterwaarts en voorwaarts gericht zitje met comfortabele volledig vlakke ligpositie, een lichtgewicht, handige zachte reiswieg - speciaal ontworpen voor eenvoudige bevestiging, de mogelijkheid om de reiswieg op hoge positie te zetten zodat je pasgeboren baby nog dichter bij je blijft en de optie om elk Britax Römer baby-autostoeltje te bevestigen. Kies zelf wat het handigst is voor jouw kind en voor de reis.
(Reiswieg, zachte reiswieg, baby-autostoeltje apart verkrijgbaar)


PRODUCTKENMERKEN

02 Features zoom front wheels 1180x830px

Grote GO-anywhere voorwielen
Onze 23 cm grote voorwielen zijn in zwenk- en vergrendelde stand te zetten voor manoeuvreerbaarheid op alle terreinen. Waar je ook loopt, in de stad, het park of in de natuur, je schakelt eenvoudig om naar de gewenste stand zonder je kind wakker te maken of te storen.

02 Features Adjustable backrest footrest 1180x830px

Aanpasbaar comfort
Je kunt de reis van je kind nog aangenamer maken met onze verstelbare rugleuning en voetensteun. Van een volledig vlakke ligpositie voor een pasgeboren baby tot verstelbare zitposities voor een ouder kind. Of je kind nu vast slaapt of rechtop zit, je vind snel de meest comfortabele positie.

04 Features lifestyle basket 1180x830px

Extra grote opbergruimte voor nog meer gebruiksgemak
Hvad enten du tager på en lang endagstur eller blot løber ærinder, kan vores kurv rumme 10 kg af alt det, du har brug for - lige fra bleer, ekstratøj, legetøj og snacks til sidste øjebliksindkøb. Den lettilgængelige kurv er designet med ekstra paneler, der kan hæves for at beskytte indholdet. Den har også 3M SCOTCHLITE™-refleksstriber hele vejen rundt om kurven, hvilket giver bedre synlighed, selv hvis der kun er lidt lys.

01 Large rear cut wheels 1180x830px

Geen lekke banden meer
Het laatste waarop je zit te wachten tijdens een wandeling met je kind is een lekke band. De wielen zijn lekvrij en de achterbanden zijn gemaakt van een stevig rubber met binnenvulling van foam dat helpt bij de vering over hobbelige paden.

02 Features suspension 1180x830px

Uitstekende vering
De centrale vering past zich aan aan het gewicht van jouw kind en houdt de kinderwagen op elk terrein in balans, van een kasseienweg tot een landweggetje, zodat je kind altijd geniet van een soepele rit.

06 Features Reversible Seat Unit 1180x830px

Omkeerbaar zitje
Op sommige dagen wil je kind voorwaarts gericht zitten en naar de wereld om zich heen kijken, op andere dagen willen ze met jou verbonden zijn en naar je kijken in achterwaartse positie. In welke positie ze ook willen zitten, het ruime zitje kan met één klik worden omgekeerd om je kind altijd tevreden te houden.

03 Features lifestyle Harness 1180x830px

Verstelbare veiligheidsgordel
De vijfpuntsgordel is in drie standen in hoogte verstelbaar om je opgroeiende kind veilig in het zitje te houden: van geboorte tot 17 kg. Voorzien van zacht gevoerde borstkussentjes voor extra comfort.

08 Features Compact Folding 1180x830px

Uniek inklapsysteem
Dankzij het gepatenteerde inklapsysteem is de kindewagen snel en eenvoudig inklapbaar met zitting en al, in zowel achterwaarts als voortwaarts gerichte positie. De wagen is eenvoudig inklapbaar tot een compact formaat waarbij de stof niet in contact komt met de vuile grond.

09 Features Sun Canopy 1180x830px

Geïntegreerde bescherming tegen de zon
Er gaat niets boven een heerlijke, relaxte wandeling in de zon en met de grote uitvouwbare zonnekap met beschermingsfactor 50+ kun je rustig gaan wandelen terwijl je kleine passagier in de beschermende schaduw blijft. Tevens voorzien van een ventilatievenster voor dagen dat het erg heet is.

10 Features Adjustable handle 1180x830px

In hoogte verstelbare duwstang
De hoogte van de duwstang van een kinderwagen is belangrijk voor je houding. Door twee knoppen in te drukken kan de duwstang eenvoudig worden aangepast voor iedereen’s hoogte en comfort, van mama of papa tot opa en de oppas. De duwstang is ergonomisch en zorgt ervoor dat je je polsen in een relaxte comfortabele stand houd. De kinderwagen stuurt ook gemakkelijk en soepel, zelfs met één hand.

05 Features lifestyle removeCover 1180x830px

Eenvoudig schoon te maken
Ongelukjes gebeuren, met name bij kleine kinderen. Maar maak je niet ongerust over morsen of vlekken, want de stoffen onderdelen zijn allemaal wasbaar in de wasmachine en eenvoudig te verwijderen.

SPECIFICATIES

GEWICHT & AFMETINGEN

Gewicht totale wandelwagen

14 kg

Gewicht chassis en wielen

10 kg

Afmetingen van de wandelwagen (uitgevouwen)

55-111 x 61.5 x 97.5 cm

Zitoppervlakte

23 x 32 cm

Hoogte van de duwstang

55 - 111 cm

Afmetingen van wandelwagen (opgevouwen)

52 x 61.5 x 80.5 cm

Afmetingen reiswieg

14 x 84 cm

Achterwiel

28 cm

Zwenkwielen aan de voorkant

23 cm

Max. draagvermogen

27 kg

Max. gewicht inzittende

17 kg

Max. gewicht in wieg

10 kg