NIEUW

BRITAX GO BIG

Meer vrijheid en comfort voor grote avonturen
Als ouder moet je soms met de stroom meegaan. Met de BRITAX GO BIG ben je elke dag op alles voorbereid, zowel voor het navigeren door het drukke stadscentrum als voor een avontuurlijke wandeling in de natuur. Nieuwe veelzijdige kenmerken voor GROOT comfort - met dezelfde eersteklas prestaties en gebruiksgemak van de bekroonde GO-serie.

Kleur STEEL GREY

Geschiktheid


Baby Peuter Kind

Geboorte - 17 kg | 3 jaren

KVALITETSSTANDARDER


  • Designed in Sweden

PRIJZEN


  • Montagu

BLIKVANGERS VAN HET PRODUCT

Nieuwe voorzieningen, dezelfde fantastische functionaliteit

Deze laatste aanwinst in de GO-familie komt met alle fantastische details van een BRITAX GO: eenvoudig in te klappen, voorwaarts en achterwaarts gericht zitje en een hogere positie van de reiswieg zodat je baby dichterbij jou blijft. Gloednieuwe kenmerken zijn de grotere voorwielen en een volledig vlak zitje voor pasgeboren baby’s. In welke positie je kind ook wil rijden, je bent verzekerd van een comfortabele rit.

01 Key Benefit GO Family 1920x930px

Geschikt voor elke ondergrond

Met de BRITAX GO BIG kun je op elk moment met je kind op avontuur op alle terreinen, met comfort en gemak. De grotere voorwielen zijn heel handig in stad en land en de superieure centrale vering zorgt voor een soepele rit over elke hobbelweg die je tegenkomt.

02 Key Benefit All Terrain 1180x830px 3

Multiple options for your versatile life

With the BRITAX GO BIG you can customise your pushchair to make it more comfortable for your newborn. Our multiple travel system options include a rearward and forward facing seat unit with a comfortable lie-flat position, a lightweight and convenient soft carrycot - specially designed for easy attachment, the ability to fit the prambody at a higher position - so you can stay extra close to your newborn, and the option to attach any Britax Römer infant carrier. You choose what works best for your child and your journey.

01 Key Benefit Versatility 1180x830px

Travel System

EUME1499EU Travel System BRITAX GO BIG 2400x500px

Verschillende opties voor een veelzijdige levensstijl


De GO-serie biedt u een assortiment aan keuzes in reissystemen, waaronder een zitje dat zowel voorwaarts als achterwaarts gericht kan worden en een reiswieg die u hoger kunt instellen – hierdoor kunt u extra dicht bij uw pasgeborene blijven en uw baby gemakkelijker en ergonomischer optillen. Alle Britax Römer-babystoeltjes kunnen gebruikt worden net als die van andere toonaangevende merken autostoelen. Wat uw levensstijl ook mag zijn, u kunt altijd precies zo met uw kind reizen als u wilt.

Met afneembaar CLICK & GO®-systeem, compatibel met alle Britax Römer-baby-autostoeltjes.

Kinderwagen, zachte reiswieg en baby-autostoeltje zijn apart verkrijgbaar als accessoires.

PRODUCTKENMERKEN

Grote GO-anywhere voorwielen
02 Features zoom front wheels 1180x830px

Onze 23 cm grote voorwielen zijn in zwenk- en vergrendelde stand te zetten voor manoeuvreerbaarheid op alle terreinen. Waar je ook loopt, in de stad, het park of in de natuur, je schakelt eenvoudig om naar de gewenste stand zonder je kind wakker te maken of te storen.

Aanpasbaar comfort
02 Features Adjustable backrest footrest 1180x830px

Je kunt de reis van je kind nog aangenamer maken met onze verstelbare rugleuning en voetensteun. Van een volledig vlakke ligpositie voor een pasgeboren baby tot verstelbare zitposities voor een ouder kind. Of je kind nu vast slaapt of rechtop zit, je vindt snel de meest comfortabele positie.

Extra grote opbergruimte voor nog meer gebruiksgemak
04 Features lifestyle basket 1180x830px

Of je op een lange dagtrip gaat of gewoon boodschappen doet, het boodschappennet kan 10 kg aan spullen bevatten, van luiers, extra kleding, speelgoed en snacks tot boodschappen. Het eenvoudig toegankelijke boodschappennet is voorzien van extra zijpanelen die omhoog kunnen worden gezet om de inhoud te beschermen. Tevens voorzien van 3M SCOTCHLITE™ reflecterende veiligheidsstrepen rondom het net voor betere zichtbaarheid bij weinig licht.

Geen lekke banden meer
01 Large rear cut wheels 1180x830px

Het laatste waarop je zit te wachten tijdens een wandeling met je kind is een lekke band. De wielen zijn lekvrij en de achterbanden zijn gemaakt van een stevig rubber met binnenvulling van foam dat helpt bij de vering over hobbelige paden.

Uitstekende vering
02 Features suspension 1180x830px

De centrale vering past zich aan aan het gewicht van jouw kind en houdt de kinderwagen op elk terrein in balans, van een kasseienweg tot een landweggetje, zodat je kind altijd geniet van een soepele rit.

Omkeerbaar zitje
06 Features Reversible Seat Unit 1180x830px

Op sommige dagen wil je kind voorwaarts gericht zitten en naar de wereld om zich heen kijken, op andere dagen willen ze met jou verbonden zijn en naar je kijken in achterwaartse positie. In welke positie ze ook willen zitten, het ruime zitje kan met één klik worden omgekeerd om je kind altijd tevreden te houden.

Verstelbare veiligheidsgordel
03 Features lifestyle Harness 1180x830px

De vijfpuntsgordel is in drie standen in hoogte verstelbaar om je opgroeiende kind veilig in het zitje te houden: van geboorte tot 17 kg. Voorzien van zacht gevoerde borstkussentjes voor extra comfort.

Uniek inklapsysteem
08 Features Compact Folding 1180x830px

Dankzij het gepatenteerde inklapsysteem is de kinderwagen snel en eenvoudig inklapbaar met zitting en al, in zowel achterwaarts als voorwaarts gerichte positie. De wagen is eenvoudig inklapbaar tot een compact formaat waarbij de stof niet in contact komt met de vuile grond.

SPECIFICATIES

Montagu Montagu Montagu

GEWICHT & AFMETINGEN


Gewicht totale wandelwagen
14 kg

Gewicht chassis en wielen
10 kg

Afmetingen van de wandelwagen (uitgevouwen)
111 x 61.5 x 97.5 cm

Zitoppervlakte
23 x 32 cm

Lengte rugleuning
51 cm

Lengte voetensteun
24 cm

Hoogte van de duwstang
55 - 111 cm

Afmetingen van wandelwagen (opgevouwen)
52 x 61.5 x 80.5 cm

Achterwiel
28 cm

Zwenkwielen aan de voorkant
23 cm

Max. draagvermogen
27 kg

Max. gewicht inzittende
17 kg

Max. gewicht in wieg
10 kg

Serie

BRITAX GO NEXT BRITAX GO NEXT WhiteChassis 02 NavyMelange Bundle 2016 72dpi 2000x2000
View product
BRITAX GO BIG BRITAX GO BIG SteelGrey 02 BR 2016 72dpi 2000x2000
View product
BRITAX GO BRITAX GO WhiteChassis 02 MineralPurple BR 2016 72dpi 2000x2000
View product
Wandelwagenzitje met volledige ligstand tick
Compatibel met de zachte reiswieg tick
Inclusief reiswieg tick
Geïntegreerde uitvouwbare zonneklep op wandelwagenzitje en reiswieg op wandelwagenzitje
alleen op BRITAX GO reiswieg NEXT
Melange stoffen en uitvoering Ja Alleen op speciale uitvoering
Off-road wielen apart verkrijgbaar geïntegreerd apart verkrijgbaar
Max. gewichtscapaciteit 22 kg 27 kg 22 kg

Servicecentrum

Opties voor aanschaffen

Video