Make a Statement


Comic Fun & Letter Design | Speciale edities autostoeltjes 2019

Make a Statement

Comic Fun & Letter Design | Speciale edities autostoeltjes 2019

"Luister naar niemand die jou wil vertellen wat je in het leven wel en niet kunt zijn. "

 

null

Vaak denken we dat we ons aan bepaalde regels moeten houden. Maar het leven is kleurrijk, elk gezin is anders en een leven met kinderen is altijd een klein avontuur. Onze nieuwe speciale "Make a Statement" edities zijn net zo verschillend als gezinnen kunnen zijn.
In plaats van voor één stijl te gaan was ons interne designteam bij het ontwikkelen geïnspireerd door twee totaal verschillende trends uit de kleding- en interieursectoren. Het resultaat: een vrolijk, kleurrijk Comic Fun naast een stijlvol, elegant Letter Design. Samen zijn ze een statement voor meer variatie en individualiteit.

null

Deze speciale edities zijn ontworpen en gedrukt in Duitsland en maken daarmee tevens deel uit van onze zeer persoonlijke statement: Made in Germany - vanaf de allereerste tekening tot aan het eindproduct. Dit is niet alleen waar de ideeën en designs voor onze producten vandaan komen, maar ook geldt dat 90 % van onze autostoeltjes in Duitsland wordt geproduceerd.
Waarom doen wij dat? Omdat we willen weten wat er in onze producten zit en dat kan alleen als wij zicht houden op elke stap van het productieproces.
Leer meer over onze kinderzitjes "Made in Germany".